Wagenpark

Het aanbod

Op dit moment zijn onze elektrische deelauto’s allemaal hetzelfde: de Nissan Leaf Acenta met Comfort Pack. De 40Kw accu zorgt voor een zeker bereik van 200km.

Volledig elektrisch
Onze auto’s zijn volledig elektrisch. Natuurlijk omdat we willen bijdragen aan de noodzakelijke energietransitie. Maar daarnaast is elektrisch rijden verslavend makkelijk en comfortabel stil. Eén rit en je bent eraan gewend.

Rijden
De Nissan Leaf Acenta met Comfort Pack is van alle gemakken voorzien; adaptive cruise control, achteruitrijcamera, lane assist en nog veel meer. Je zult verbaasd staan hoe snel de deelauto voelt als je eigen vertrouwde auto.

Laden
Met veel dingen is de eerste keer even wennen. Dat is ook zo met laden. In de auto ligt een laadpas of druppel, waarmee je onderweg en op de thuisplek kunt laden. Ook dit heb je supersnel onder de knie. De stroom zit in de kilometerprijs verwerkt.

Groene stroom

De stroom waarop onze auto’s rijden komt van Energie VanOns. Daarmee rijd je op 100% groene, lokaal opgewekte stroom van Nederlandse energiecoöperaties. Bovendien steun je de lokale economie van de buurten en dorpen waar de stroom wordt opgewekt. Een deel van de winst van Energie VanOns vloeit namelijk terug naar de coöperaties.

Laadsnelheid
De laadsnelheid wordt vooral bepaald door de auto. De Nissan laadt 6,6Kw per uur (op AC) en 50Kw per uur op DC. Onderweg (bv Fastned) bijladen gaat dus razendsnel. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de auto op zijn vaste laadplek steeds weer goed geladen is, tussen de ritten door. Je kunt dus altijd zo de weg op.

Bereik
Het is net als met een benzine- of dieselauto: het bereik van een elektrische auto hangt samen met je rechtervoet. Hoe zuiniger je zelf rijdt, hoe verder de auto je zal brengen. De Nissan heeft daarnaast een ECO-stand en een E-pedal. Daarmee rijd je zuiniger, want remenergie gaat weer in de accu. Een bereik van 200km is onder normale omstandigheden geen probleem.

Laadplekken
De Nissan heeft een prima navigatie. Ga je je bestemming niet halen of wil je onderweg meer zekerheid? De navigatie adviseert en leidt je naar de dichtstbijzijnde laadplek.