Ook een project?

Heb je belangstelling om een autodeelproject op te zetten? Wij ondersteunen lokale initiatieven in de voorbereiding en promotie. Neem contact op met MobiTeam.

1 auto is geen auto
We starten altijd met 2 auto’s, zodat klanten niet misgrijpen. Per auto moet er zicht zijn op € 375,- per maand aan omzet. Met een paar vaste gebruikers ben je daar al snel. Als er een laadpaal is, kunnen we de auto’s direct plaatsen.

Ben je energiecoöperatie?
Energiecoöperaties die aangesloten zijn bij Energie VanOns profiteren mee van de omzet op de deelauto. Van de omzet boven de kostprijs gaat een % naar de coöperatieve beweging! Daarnaast kijken we of jullie je eigen stroom via een laadpaal kunnen verkopen.

Ben je gemeente?
Als gemeente draagt een deelautoproject bij aan sociale en duurzame doelen. Medewerkers kunnen de deelauto overdag gebruiken, bewoners of bedrijven in avonden en weekeinden. Ons MobiTeam informeert je graag over de mogelijkheden en voordelen.

Ben je bedrijf? Of bedrijfsvereniging?
Als bedrijf of met je buren samen duurzaam rijden met lage kosten? En dat zonder gedoe met sleuteloverdracht, declaraties of andere administratie? Een deelauto is DE oplossing. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Stappenplan initiatief
We zetten samen de volgende 5 stappen:

  1. Verkenning kansen en mogelijkheden
  2. Vinden van eerste groep gebruikers
  3. Evenementen voor informatie en proefrijden
  4. Vaststellen startlocatie(s) en laadpalen
  5. Feestelijke opening en in gebruikname!