Hoe het werkt

Geen onverwachte autokosten meer en alleen betalen voor gebruik? Het boeken van een elektrische deelauto van Mobiliteit VanOns is heel simpel. In onze app kun je de auto vooraf reserveren. Je legt de datum en tijdsperiode vast. Hetzelfde als een afspraak in je agenda zetten dus. Niemand anders kan de auto dan nog meenemen.

Openen en sluiten
Openen gaat met je smartphone. Slide met je vingers op de app en sesam opent zich. Je start de auto met een startknop. Als je gaat rijden, registreert de auto jouw gebruikstijd en het aantal kilometers. Na afloop krijg je een factuur.

Betalen per rit; per uur en per kilometer
Je betaalt alleen voor het gebruik van de auto. Met de prijs per uur betaal je voor zaken als verzekering, wegenbelasting en afschrijving. Daarnaast betaal je per gereden kilometer. Daarmee betalen wij voor de groene stroom en het onderhoud.

Tarieven

Losse ritten of abonnement?
Je kunt de deelauto incidenteel gebruiken of een tijdje uitproberen. Dan betaal je per keer een losse rit. Wil je meer zekerheid en een lagere prijs? Neem dan een abonnement.

De prijs

Zonder abonnement betaal je € 5,- per uur en € 0,39 per kilometer. Per 24 uur betaal je maximaal 10 keer het uur tarief. Wil je geen abonnement maar steun je dit initiatief? Dat kan voor € 7,50 p.m.

Aanmelden als klant
Klant worden of de elektrische deelauto een keer proberen? Na het downloaden van de app moet je eenmalig je rijbewijs invoeren en wordt gecheckt of die geldig is. Ook moet je het nummer van je bankrekening invoeren. Klaar is kees!

Helpdesk
Heb je vragen over de auto, het laden of andere dingen? Bel dan de helpdesk via de button in je app.

Schade of tijd voor een schoonmaakbeurt?
Voordat je de auto opent en weer sluit, vraagt de app of er schade is. Ook kun je aangeven of de auto nog schoon is. Wij zorgen samen met de aanbieder dat de auto regelmatig van binnen en buiten schoongemaakt wordt. Het gemak van een deelauto!