Ervaringen

Lees hieronder alle ervaringen

  • Klant ·

Ruud Stobbe

“Onze tweede auto stond zo vaak stil en kostte ons per maand zeker € 200,-. Voor dat bedrag rijden we nu onze ritjes elektrisch en zonder vaste kosten. We zijn nu goedkoper uit!”
  • Klant ·

Lotte Jongejeugd

“Voor ons werk hebben we soms allebei een auto nodig, maar in het weekeinde niet. De deelauto reserveer ik nu doordeweeks, als ik hem echt nodig heb. Het rijdt echt geweldig makkelijk en met mijn korte ritjes is het bereik ruim voldoende.”
  • Klant ·

Rika en Jan de Wit

“Op onze leeftijd rijden we nog maar weinig. We hebben onze auto ingeruild. Voor dat bedrag kunnen we nu nog jaren in de deelauto rijden. Als we verder weg moeten, laden we onderweg even en drinken een kopje koffie. We hebben geen haast meer. Door elektrisch rijden doen we ook wat voor het klimaat en dus voor onze kleinkinderen!”
  • Gemeente ·

Robin de Hoog

“Onze gemeente-auto’s stonden in het weekeinde en ’s avonds stil. Wij gebruiken 2 deelauto’s overdag. En bewoners buiten kantoortijd. Maar ook medewerkers kunnen de deelauto op eigen kosten meenemen voor privégebruik.”
  • Gemeente ·

Nora van ’t Zandt

“Als gemeente willen we het goede voorbeeld geven; elektrisch en delen, het is nu goed mogelijk. Wij hebben onze eigen auto weggedaan en gebruiken nu de deelauto van de energiecoöperatie. Voor ons goedkoper en een steun aan dit lokale initiatief.”
  • Gemeente ·

Martijn van den Beek

“Wij laten onze medewerkers voor zakenritten in de omgeving gebruikmaken van de deelauto. Zo kunnen we ze laten kennismaken met elektrisch rijden en ze kunnen naar kantoor gewoon met de fiets of OV in plaats van met de eigen auto.”
  • Bedrijf ·

Jan Willem Steen

“Bij ons bedrijfsverzamelgebouw hebben we twee deelauto’s geïnitieerd. Daarmee rijden veel ZZP’ers en andere ondernemers. We steunen hiermee de lokale energiecoöperatie en we weten zeker dat we op groene stroom rijden.”
  • Bedrijf ·

Sanne van den Berg

“Als lokaal horecabedrijf vinden we de deelauto heel erg handig voor onze klanten. Die kunnen nu elektrisch onze mooie omgeving verkennen. Dat is echt een mooie extra dienstverlening. En zelf gebruiken we hem ook regelmatig, elektrisch rijden is verslavend relaxed.”
  • Bedrijf ·

Roderick de Lange

“Op ons bedrijfsterrein hebben we als ondernemers de koppen bij elkaar gestoken en we doen nu mee met meerdere auto’s. Het is mooi zo dit lokale initiatief te steunen. En het is goed om daarmee onze eigen CO2-doelen weer een stapje dichterbij te brengen. Klanten vinden het geweldig als we met de deelauto voor komen rijden!”
All articles loaded
No more articles to load